01/27/15 08:27
(http://pik.bg)

Близнашки: Давам положителна оценка на кабинета "Борисов"

Близнашки: Давам положителна оценка на кабинета "Борисов"

Положителна оценка за втория кабинет на Бойко Борисов даде в сутрешния блок на Би Ти Ви бившият служебен премиер Георги Близнашки. „Самият факт, че имаме правителство при този разнороден парламент, е успех“, изтъкна професорът по конституционно право. Много сложна беше ситуацията след последните избори, подчерта той. Близнашки изрази надежда кабинетът да остане стабилен до кметските избори.

„Дано да издържат до местните избори. Те ще дадат една нова картина за съотношение на силите“, заяви експремиерът. На нас ни трябва въвеждане на задължителното гласуване. Навлиза едно ново поколение, което е отчуждено от това, което се случва. Относно станалата известна с „гнилите си ябълки“ съдебна система Близнашки коментира: „Не мога да одобря като конституционалист появата на френския посланик в медиите.

Последва още едно вмешателство на други посланици“ Аз съм за реформата, но сега могат да бъдат въведени неща, които да я взривят по-късно, коментира Георги Близнашки. На въпрос ще се върне ли в политиката и от коя страна ще бъде, ако да, бившият служебен министър бе изричен: „Определено не. Чувствам се много добре по настоящем, върнах се там, където ми е мястото“.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване