01/27/15 14:23
(http://pik.bg)

Миков: По какъв начин е определено кой ще плаща и кой ще се възползва от санирането? (обновена)

Миков: По какъв начин е определено кой ще плаща и кой ще се възползва от санирането? (обновена)

"Виждаме паническа разтичана реакция, която върви чрез медиите, а не е проблем на пиар. Става дума за санирането на сградите. Питаме по какъв начин е определено кой плаща и по какъв начин са определени тези, които ще се възползват", каза на пресконференция лидерът на БСП Михаил Миков. 

чертава се утвърждаване на дясна и объркана политика, която не води страната за никъде. Тепърва ще се разглеждат отделните мерки, но те не са подредени по важност, поясни Миков.

БСП не била изненадана от очаквания утре евродоклад, в който страната ни е критикувана заради корупцията и липсата на реформи. Управляващите блокирали функционирането на Народното събрание и затова през годината, в която червените бяха в управлението, нищо не било направено за реформата в съдебната власт.

"Споделяме оценката в доклада за приетата наскоро стратегия", подчерта Миков и изтъкна липсата на примственост в управлението на страната, засегната в пасажа за промените в МВР.

Очаквано в изказването му място намери и победата на СИРИЗА в Гърция: "Сигналите оттам трябва да се прочетат много сериозно. И както каза Мартин Шулц,вместо да говорим за Ципрас, по-добре да говорим с Ципрас."

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване