01/27/15 20:51
(http://www.klassa.bg/)

ПОЗИЦИЯ На Политически съюз от партии „Български демократичен център“

 Тъжно е поведението на Николай Бареков в последните два дни, в които раздава оценки, квалификации и обиди спрямо хора, които с нищо не са го заслужили.

Във връзка това и с опитите за дестабилизиране на парламентарна група Български демократичен център заявяваме:

Причините за разпада на ББЦ ясно са описани в декларацията, с която народните представители напуснаха партията преди месец: личните битки, внезапните промени в настроението и възгледите на лидера, безцеремонното му поведение спрямо парламентарната група и мнението на депутатите.

Преди това бяха положени много усилия, да предупредим Бареков, че поведението му не е партньорско, не е екипен играч, че ще подведе тези, които събира по площадите и които бяха повярвали, че носи промяна.

Огорчени сме, че Николай се опитва да прехвърли проблемите в партията си на Политическия съюз БДЦ, от болната на здравата глава, обвинявайки нас за собствените си грешки.

Очевидно е, че Николай има партийни и финансови проблеми, и че хората, които напада не са готови да платят сметката вместо него. Явно в момента търси,  а може би е и намерил нов спонсор, съдейки по публикациите в някои медии.

В тази ситуация трябва да дадем алтернатива на хората, които гласуваха за нас и повярваха в нашите послания. Не можем да предадем тяхното доверие. Факт е, че в политическия център има празно пространство. Там има хора, чиито интереси не са защитени и техен изразител може да бъде Българският демократичен център.

А с клеветите, които г-н Бареков избълва в медиите, ще се занимае българският съд. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване