01/29/15 07:41
(http://pik.bg)

АПИ: Пътищата са проходими при зимни условия

АПИ: Пътищата са проходими при зимни условия

Републиканските пътища са проходими при зимни условия, пътните настилки са мокри, заснежени. Проблемните участъци са обработени и опесъчени, съобщиха от АПИ, предаде novini.bg.

Слаб сняг превалява в района на Баня /Разложко/. Ограничена видимост поради мъгла: - до 50 м в района на Антоново; - до 100 м в област Разград и районите на Белоградчик, Тервел, Стражица и Писанец; - до 150 м в районите на Велико Търново, Павликени, Дулово, Генерал Тошево и на Оряхово. Състояние на автомагистралите:

АМ „Тракия": без ограничения.

АМ „Хемус": Област София: Временно движението се осъществява само в изпреварващата лента при 6+500 км на АМ "Хемус", в посока София. Ограничено е движението в крайна дясна лента на АМ "Хемус" от км 32+500 до км 33+500 в посока София, поради ремонтни дейности. Движението се извършва в двете леви ленти. Водачите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост.

АМ „Люлин": Област София: В първия тунел в посока София - Перник движението се пренасочва от активната лента в изпреварващата лента, поради разрушения на част от облицовъчните пана в дясна тръба на тунела.

АМ „Марица": без ограничения. АМ „Черно море": без ограничения. АМ „Струма": без ограничения.


Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване