01/29/15 18:38
(http://pik.bg)

Откриха официално ледената пързалка в Шумен

Откриха официално ледената пързалка в Шумен

Ледената пързалка в Шумен днес беше официално открита от кмета на града Красимир Костов.

Кметът изрази благодарност към фирмата собственик на пързалката и за идеята на "Общински жилища и имоти" да бъде поставено съоръжението, което да внесе разнообразие в ежедневието на шуменци.

„Радвам се, че можем да направим такъв подарък на шуменци и гостите на града”, заяви кметът и покани присътващите на пързалката.

За откриването на съоръжението, се бяха събрали десетки граждани на различни възрасти. Първи да се качат на леда се престрашиха децата от града. Те образуваха и дълга опашка на входа на пързалката, някои от тях нетърпеливи да обуят кънките за първи път.

Големият наплив от желаещи днес беше заради безплатното ползване на пързалката. От утре обаче шуменци ще се пързалят срещу 5 лв. за час, а за по-малките жители на града до 10 години цената е 3 лв.

Пързалката ще остане в града до месец март, като от  ОП „Общински жилища и имоти обмислят да наемат съоръжението още веднъж през тази година - през ноември преди Новогодишните празници./topnovini.bg

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване