01/29/15 04:41
(http://www.klassa.bg/)

“ФАБРИКА ЗА ИНОВАЦИИ: възможности и тенденции пред българския бизнес.

 
  • Как българските компании да разпознават по-добре бизнес възможностите за растеж чрез иновации

     

  • Как иновациите могат практически да бъдат превърнати в двигател за растежа и развитието им

     

  • Какво представлява систематичният подход към иновациите

     

  • Практически примери за иновации и иновативни компании в българска среда. Другите успяват – как да го направим и ние?

     

  • Какви са възможностите за финансиране на иновациите и какви инструменти предоставят европейските фондове за следващия програмен период

     

 

Отговорите на тези и други въпроси ще даде предстоящият форум “ФАБРИКА ЗА ИНОВАЦИИ: възможности и тенденции пред българския бизнес. Опции за финансиране, европейски фондове”, който ще се проведе на 3 февруари 2015 г., вторник, от 09:30 ч. в хотел „Хилтън“, гр. София, зала „Мусала 2“.

 

Събитието, организирано от XAPT Solutions, ще събере на едно място представители на бизнеса, технологични и иновативни компании и организации. Целта на форума е да демонстрира успешни примери за това как внедряването на иновативни решения се е превърнало в основна предпоставка за бизнес успех в различни сфери.

 

Innovation Starter Box ще представи в детайли нов модел, базиран на систематичния подход към иновациите. Той включва практически аспекти на креативността, генерирането на идеи и разрешаването на проблеми и се е превърнал в призната методология за иновации.

 

Представители на технологичния гигант Microsoft ще демонстрират от своя страна конкретен пример за иновативна и успяваща компания, както и собствения си опит в използването на европейски фондове за развитие на иновациите. Microsoft ще разкрие също така и своята визия за технологично и иновативно бъдеще.

 

XAPT Solutions ще запознае присъстващите с еволюцията на бизнес системите и иновациите отвъд системите за управление на бизнеса. Сред разглежданите теми ще бъде и ролята на свързаните устройства (Internet of things) в управлението на бизнеса.

 

Участниците ще могат да се запознаят с възможностите за финансиране на иновациите, както и с инструментите, които европейските фондове ще предоставят през следващия програмен период. Специален гост на форума ще бъде вицепремиерът по европейските фондове и икономическата политика Томислав Дончев.

 

 

Форумът се провежда със специалната подкрепа на Microsoft, Innovation Starter Box, както и Българската асоциация на консултантите по Европейски програми (БАКЕП).

 

 

 

За XAPT Solutions:

 

XAPT Solutions е най-големият Microsoft Dynamics партньор за Централна и Източна Европа. Компанията е водеща сила в консултирането на клиентите във всички аспекти по отношение на избор, внедряване и последваща поддръжка на системи за управление на бизнеса. В началото на 2014 г. XAPT Solutions придоби в България LLP Dynamics, част от LLP Group – един от лидерите на пазара и първият партньор на Microsoft у нас, предлагащ и двете системи от бизнес направлението Microsoft Dynamics (AX и NAV). В момента част от голямото семейство на XAPT Solutions са и над 45 професионалисти, базирани в България. Българският екип на компанията, продължител на традициите и успеха на LLP Dynamics, има реализирани над 120 проекта по внедряване на ERP, бизнес консултиране, изграждане на Business Intelligence стратегии и други IT системи. XAPT Solutions предоставя както цялостни, така и конкретни бизнес решения за клиенти в индустриите, в които има натрупан опит вече над 14 години.

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване