01/30/15 07:28
(http://www.klassa.bg/)

ПРОКУРАТУРАТА РАЗВЯ БЯЛОТО ЗНАМЕ И СПРЯ ДА ГОНИ „ДЯСНАТА РЪКА“ НА БОЙКО БОРИСОВ.

 Леле, що стана?! Прокуратурата вдигна бялото знаме, спря да гони Цв.Цв. за слухтене и кетчъри. „Добре дошли в страната на Бойко Борисов!“ На 11 юни 2001 г. реднахме невинно „Добре дошли в града на ТИМ“ на първа страница на „Наблюдател“ и допечатахме няколко хиляди бройки – поради голямото търсене. В това време измисленячки-репортерки въздишаха по Илия Павлов и Емил Кюлев, сега тичкат като изоглавени да просят интервюта от шефа на Групата. Няма как да предизвикаме сензация със заглавие „Добре дошли в страната на Бойко Борисов“, но не можем и да си го спестим. Няма как да не го наврем на шляканите кресльовци, които врещяха като недоклани медийни прасета – „Шишко“ е велик, а Цвъ. Вас. е неговият пророк. И кво стана? Единият се потопи, а другият изучава юриспруденцията на Сърбия. В това време Бойко Борисов бил съветвал прокуратурата за „килърите“…
 
Който намери текст, в който сме възхвалявали Би Би, да ни обади. Атакуваме го от първия ден на първия му мандат. По онова време Делян Пеевски „обръщаше палачинката“ за пореден път. Понеже е голям „смелчага“, вервайте. И той като медийните си приспешници плюнчеше пръстчето. Понеже е много „силен-вилен“, вервайте. Голяма фигура, ех. Потопил се е. Нали уж командореше магистратите. Защо ги оставят да се постилат на „Бойко“? Нали уж хората на „Шишко“ щяха да разкажат играта на Цв.Цв. Обаче – лошо. Прокуратурата развя бялото знаме и спря да гони „дясната ръка“ на Бойко Борисов за слухтенето и кетчърите. Отказала била прокуратурата да поддържа обвинението, циврят протеженцата на „Шишко“. Как само крещеше Пеевски от трибуната на парламента, колко на сериозно се беше взел? И?
 
Много преди някой редченце да посмее да напише, че американците подпукват върхушката на ДПС, написахме обстойно за новата линия. Първи посочихме, че Виктория Нюланд е свила сармите на Б.Б. за флирта със „Шишко&Сие.“ И магистратите запяха друга песен – Бойчето ги съветвало, ех. Не че по времето на Цв.Цв. в МВР не се е слухтяло като за световно. Не че не са юркани копои от „Външно“ да търкат маратонки подир неудобни журналисти. Ама я питайте „Шишко“ колко души беше задействал за нерегламентирано „Външно“ срещу наше смирение между 6 и 8 август 2013 г., когато само ние громяхме такъв като Цветлин Йовчев за окървавяването на протеста в нощта на „Белия автобус“. Че и в Храма влезе мазно копченце, за да провокира и сугестира. Аре да се пробва пак „Шишко“ и да види на кое килимче ще го привикат – пак там, където и през август 2013 г.
 
Главният прокурор Сотир Цацаров дава вид на солиден и отлично подготвeн професионалист. Имаме питане – докога ще позволява да свързват името му с такъв като „Шишко“? И още питане – сега с Бойко Борисов ли ще го реднат? Забравиха аферата „Костинброд“, забравиха кетчърите, козируваха на „Шишко“, сега са в стойка „мирно“ пред Б.Б. – страхотна „реформа“, няма що.
 
www.bgsniper.com

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване