02/28/15 10:26
(http://pik.bg)

Георг Георгиев: Mладежката организация на ГЕРБ е единствената, която има представители във всички власти в България

Георг Георгиев: Mладежката организация на ГЕРБ е единствената, която има представители във всички власти в България

Председателят на МГЕРБ и депутат Георг Георгиев, народният представител от ПП ГЕРБ-Перник д-р Вяра Церовска и евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков присъстваха на отчетно – изборното събрание на младежката структура на партията в Радомир.  Гости на събитието бяха представителите на НИС на МГЕРБ Моника Димова и Михаела Иванова, организационният секретар на ГЕРБ-Перник Владислав Караилиев,  областният координатор на МГЕРБ-Перник Денислав Захариев, областният координатор на ЖГЕРБ-Перник Милена Миланова, кметът на Радомир Пламен Алексиев, членове на партията и общински съветници.

На събранието беше направен  отчет и анализ за дейността на общинската структура на МГЕРБ за периода 2011-2014  и бяха начертани основните направления за робота  за 2015 година. Членовете на МГЕРБ в Радомир направиха номинации за ръководство на общинската структура.  За общински координатор бе избран Борислав Иванов.

Председателят на МГЕРБ Георг Георгиев изтъкна, че в условия, в които другите младежки организации към политически партии изпитват сериозен дефицит да имат членската си маса, МГЕРБ увеличава своята.   „Това показва, че сме сме интегрална част от една силна и голяма партия, каквато е ГЕРБ и че младите хора припознават в наше лице възможност да се развиват. Ние показваме, че в България има млади хора, които намират в себе си сили и смелост да променят и искат да работят за по-доброто бъдеще на страната ни“, каза Георгиев. Той допълни, че младежката организация на ГЕРБ е единствената, която има представители във всички власти в България. „Имаме народни представители, общински съветници, кметове и евродепутати. Няма друга младежка политическа организация в страната ни, която да може да се похвали със същото“, изтъкна председателят на МГЕРБ. 

Народният представител д-р Вяра Церовска поздрави младежите за положените усилия и им благодари за това, че са отговорни за бъдещето на страната си. „Младежката структура на ГЕРБ е изключително силна, тъй като се състои от хора пълни с  амбиция и свежи сили за работа. Те вярват в идеите и каузата на нашата партия – да направим България по-добро място за живот. Това са бъдещите лидери на страната ни!“, каза д-р Церовска. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване