03/01/15 14:29
(http://pik.bg)

40 младежи от ДПС се обучаваха в Зимна академия за либерални политики

40 младежи от ДПС се обучаваха в Зимна академия за либерални политики

Завършва петдневното обучение на Зимната академия за либерални политики на Младежко ДПС, информират от пресцентъра на партията. Организатори на събитието са ЦОС на Младежко ДПС, партньор по проекта е германската либерална фондация "Фридрих Науман".

В периода до 1-ви март 40 младежи бяха обучавани от изявени професионалисти в своята сфера - политици, експерти, журналисти и университетски преподаватели.

Интерактивната програма бе разделена на 4 тематични панела във връзка с генералната тема на академията "Демокрация, политики и гражданско участие".

Основните въпроси, които бяха  повдигнати по време на обучението са: "Либерализмът на Балканите", "Либералните ценности в България", "Пазарната икономика и предприемачеството като основни ценности на либерализма", "Базови комуникативни умения-публична реч, участие в дебати", "Либерализъм и ДПС", "Политическа идентичност и политическа идентификация". /topnovini.bg

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване