03/03/15 15:06
(http://pik.bg)

Любители на хубавото вино пресушиха цяла бъчва в центъра на Пловдив

Любители на хубавото вино пресушиха цяла бъчва в центъра на Пловдив

Цяла бъчва с вино пресушиха пловдивчани, които дойдоха на площада пред Общината, за да дегустират новата реколта и да се повеселят с танците на фолклорни групи.

Дълга опашка от мераклии дегустатори се изви на площад "Стефан Стамболов", видя репортер на Topnovini.bg, а доказани ценители потвърдиха, че винцето си го бива.

Масовата дегустация по традиция предшества международното изложение за вина и спиртни напитки "Винария", което се открива утре в Панаира. Старт на форума ще даде министърът на земеделието и храните Десислава Танева.

"Посетителите на "Винария" ще видят не само новости и стандарта на българското винопроизводство, но и една уникално пресъздадена обстановка от Стария град", уточни изпълнителният директор на Международен панаир - Пловдив, Иван Соколов. Той припомни, че изложението е сред най-големите бизнес форуми у нас и по традиция събира много участници и посетители.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване