03/03/15 12:03
(http://pik.bg)

Фандъкова на спортен празник в зала „Триадица"

Фандъкова на спортен празник в зала „Триадица"

Йорданка Фандъкова ще присъства на спортен празник в столичната зала „Триадица”, съобщиха от пресцентъра на Столична община, предаде агенция "Фокус".

На 4 март, в 14.00 часа в столичната зала „Триадица” ще се проведе спортен празник, който е част от програмата на София - Европейска столица на спорта 2018 г. На него ще присъстват кметът на София Йорданка Фандъкова, Джан Франческо Лупатели – Президент на ACES Europe, Стивън де Майер – генерален координатор на „Спорт, култура и младеж” в Община Антверпен, както и председателят на СОС и на Организационния комитет за София - Европейска столица на спорта Елен Герджиков, представители на БФБ, спортни деятели и гости.

Ще се проведе баскетболна среща между юноши старша възраст ЦСКА и „Славия”, шоу по аеробика и изпълнение на народни танци. Българската федерация по баскетбол, с решение на СОС стопанисва зала „Триадица” за 10 години, инвестира в нея и я поддържа. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване