03/04/15 14:00
(http://pik.bg)

Мария Капон: Оставката на Вучков показа нестабилния характер на правителството

Мария Капон:  Оставката на Вучков показа нестабилния характер на правителството

Заплахите за оставка от страна на социалния министър Калфин, намека за оставка от страна на премиера Борисов при условие, че дългът не бъде гласуван и днешната оставката на вътрешния министър Веселин Вучков, ясно показват нестабилния характер на българското правителство, въпреки всички опити да се изтъкне, че стабилността е основно негово постижение. Това заяви Мария Капон, председател на Единна народна партия, част от Коалиция "Десните".

Според нея "нежеланието да се правят промени в сектор "Сигурност" и запазване на статуквото, са ярка демонстрация за продължаване на досегашната политика, наследена от миналия кабинет". "Тя покровителстваше задкулисни интереси и механизми на управление, които предизвикаха многомесечни протести по софийските улици.

С днешното си решение министър-председателят подкрепи и утвърди този модел на управление", допълни председателят на ЕНП.

Всяко съучастие в такова управление е предателство към идеята за прозрачност и реформи в българското общество, категорична е Мария Капон. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване