03/27/15 10:27
(http://pik.bg)

Задържаха 44-годишен мъж, отвлякъл 3-годишно дете

Задържаха 44-годишен мъж, отвлякъл 3-годишно дете

Полицията в Лом задържа 44-годишен мъж, отвлякъл 3-годишно дете, съобщиха от пресцентъра на МВР-Монтана.

На 25 март около 22.55 часа в РУ МВР Лом е подаден сигнал от 37-годишната М.Ц. от град Лом, че 44-годишният М.Г. от крайдунавския град влязъл в дома на баща й Ц.Г. на 60 години и в тяхно присъствие и против волята им взел малолетния й 3-годишен син, след което избягал с него. Незабавно е сформирана дежурна оперативна група, местопроизшествието е посетено, извършени са разпити на свидетели. Малолетното момче и М.Г. са обявени за издирване.

Предприети са проверки по частни домове за установяването им. По случая е образувано досъдебно производство срещу М.Г. по чл. 142 ал. 2 т. 3 във вр. с ал. 1 от Наказателния кодекс.

В резултат на проведените оперативно-издирвателни мероприятия по „горещи” следи на 26 март малолетното момче и М.Г. са установени в добро физическо и психическо здраве. Установено е, че М.Г. като биологичен баща претендира за бащинство над детето без да има фактическо такова. За случая е уведомен Отдел за закрила на детето Лом. Работа продължава Районно управление на МВР-Лом.


Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване