03/27/15 04:43
(http://www.klassa.bg/)

"Майстори на къщи в клоните на дърветата”.

 „Майстори на къщи в клоните на дърветата” ще накара зрителите да се докоснат до магичния свят, който се крие по върховете на дърветата заедно с визионера Пийт Нелсън. Той създава изолирани убежища за желаещите да се свържат отново с природата и да събудят детето в себе си. Архитектът се наема с нелеката задача да сътвори спиращи дъха постройки за своите клиенти, които включват многостайни къщи с функциониращо електричество и водопровод до семпли едностайни помещения.

Пийт Нелсън - експертът по къщи в клоните на дърветата

 


Пийт Нелсън е истински визионер, творчески гений и ръководител на „Nelson Treehouse & Supply”. Той живее във Фол Сити, Вашингтон, където притежава и ръководи „Treehouse Point, уединено пространство от 6 къщи в клоните на дърветата, които клиентите могат да наемат, за да се насладят на едно невероятно преживяване - да живеят на дърво. Всеки един от членовете на семейството на Пийт му помага в бизнеса - съпругата му, Джуди; дъщерята му, Емили; двамата му синове, Чарли и Хенри; и, разбира се, трите му кучета, Рой, Чика и Вик!


 

 

Пийт винаги е готов да помогне и да даде интересни идеи, той е човек, който е  пълен с енергия и креативност. Неговото мото е „Ако можеш да си го представиш, можеш да го построиш!”. С всяка къща, която Пийт създава, уменията му се развиват все повече. Неговото въображение и способности са безгранични, позволявайки му да построи къщи в клоните на дърветата, които никой не е виждал досега. Той създава „Nelson Treehouse & Supply” заедно със семейството си в минутата, в която разбира, че има достатъчно опит, за да построи своя собствена къща. Оттогава Пийт и неговите клиенти изпитват границите на възможностите на архитектурата, създавайки по цял свят луксозни уединени пространства в клоните на дървета на голяма височина.

 

 

 

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване