03/29/15 20:48
(http://www.klassa.bg/)

Ген. Валентин Петров оглави АБВ в Пловдив

 Учредителната конференция на  градската структура на ПП АБВ – Пловдив  избра за  свой председател ген. Валентин Петров, съобщава Радио "Пловдив".  Той е бивш директор на РДВР - Пловдив,  бивш ръководител  на НС БОП,  началаник на НС "Полиция" и накрая Главен секретар на МВР в правителството Станишев. 

 

За участие във форума дойдоха и заместник-председателите на АБВ  Румен Петков и проф.  Борислав Борисов. Присъстваха около 100 делегати. 

 

Румен Петков отхвърли обвиненията за организационни неуредици и напрежение при структурирането на партията в Пловдив във връзка с оттеглянето  на членовете на НС на АБВ и учредители на пловдивската структура проф. Георги Паскалев, Володя Карамитев, както и избрания за лидер на градската структура  в началото на март Христо Барутчиев, които бяха определени като нелегитимни. 

 

Кандидатите и параметрите за изборите на есен ще бъдат обсъдени на националната конференция на АБВ на 26 април, добави Румен Петков.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване