03/29/15 12:18
(http://pik.bg)

Маските паднаха! ПИК разобличи Явор Дачков и връзката му с Цветан Василев! Как и срещу какво се взима интервю със злополучния банкер?

Маските паднаха! ПИК разобличи Явор Дачков и връзката му с Цветан Василев! Как и срещу какво се взима интервю със злополучния банкер?

Лъсна връзката на журналиста Явор Дачков със злополучния банкер Цветан Василев.

ПИК бе първата медия, която още вчера разкри, че двете персони са се срещнали вчера в Белград (виж подробности в Още по темата).

Днес маските паднаха. В сайта на Дачков бе поместено програмно интервю с бившия бос на КТБ, който месеци наред беше издирван с червената бюлетина на Интерпол.

Търсеният от българското правосъдие банкер сипе серия компромати срещу известни български политици и бизнесмени. Отговаря с охота на удобно зададените му въпроси. Посланието му е - всички са в черно, само аз останах в бяло!

Интересно как е подбрал именно Дачков за програмното си интервю. Защо не говори пред ПИК? Медията ни го е търсила десетки пъти.

Самият Дачков е изключително повратлив. Той с лекота измина пътя от Костов до Моника Станишева. Сега обслужва и Василев.

Интересно защо Василев не се прибере в България и да застане пред правосъдието, след като твърди, че е невинен?

Явно предпочита да се къпе в разкоша на Белград и оттам да се надсмива на ограбените вложители в КТБ!

ОЧАКВАЙТЕ РЕАКЦИИ И ПОДРОБНОСТИ ПО СКАНДАЛА САМО В ПИК!

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване