03/29/15 17:34
(http://pik.bg)

Румен Петков: Няма напрежение в структурата на АБВ в Пловдив

Румен Петков: Няма напрежение в структурата на АБВ в Пловдив

"Не съществува напрежение в структурата на АБВ в Пловдив". Това каза на пресконференция в града по повод избора на ръководство на Градския, Контролния и Гражданския съвет на партията Румен Петков, заместник-председател на АБВ, отговарящ за организационните въпроси.

По думите му, на конференцията са участвали 100 делегати от шестте района в Пловдив. „Имаме изградена шестрайонна партийна организация”, каза още Петков. По думите му, градската конференция в Пловдив е естествен завършек на този процес. На 26 април АБВ ще реализира национална работна партийна конференция, където ще се обсъдят основните параметри на изборната платформа на партията за изборите за местни органи на самоуправление.

„Пловдив е ключов район за нас и е въпрос за особена политическа реализация”, добави заместник-председателят на партията. Румен Петков заедно с другия заместник-председател и депутат от 16 МИР проф. Борислав Борисов бяха гости на учредителната конференция на АБВ в Пловдив, където раздадоха партийни карти на новоизбраното ръководство. Ген. Валентин Петров оглави градската структура, а председател на областното ръководство ще бъде излъчен до броени дни.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване