03/29/15 09:17
(http://pik.bg)

Тезджан: Оставам вярна на ББЦ и Николай Бареков

Тезджан: Оставам вярна на ББЦ и Николай Бареков

Тезджан Наимова обяви, че остава вярна на „Бълагрия без цензура” и Николай Бареков.

Бившата лекоатлетка и член на Националния съвет на регионите на ББЦ, гостува в Нова ТВ в предаването „Комбина”. „Аз все още съм част от България без цензура и оставам от хората, които няма да предадат тази кауза и Николай Бареков. Вярвам в него, да“коментира Наимова.

Бившата лекоатлетка говори открито и за допинг скандала, след който получи доживотно наказание да не се състезава. „Дойде моментът, в който мога да говоря, не се срамувам от случилото се. Не се притеснявам. И аз не знам как стана.

Проблемът е в това, че няма контрол върху това, което спортистите си набавят като хранителни добавки. Съдържанието е едно, а вътре явно е съвсем друго, и за мен беше изненада, че бях уличена“, сподели бившата спринтьорка. „Ние без витамини, аминокиселини ние няма как да прекрачим 110 процента от възможностите си. Основният проблем беше, че дори до вчера нямахме лаборатория за изследване.“

„Трябва да се въведе закон, който да включва този проблем.

Кой спортисти би взел умишлено нещо, след като знае, че отива на Европейско първенство. Първият път беше заради манипулиране. Вече не съм състезател. Близо една година ми беше много трудно да проумея, че нямам цели като Европейско, Олимпиада. Животът продължава“, каза още Наимова. Тя обяви, че близките не са я предали след този тежък момент.

Наимова обясни, че има амбиции да върви смело напред в политиката и влизането в „Бълагрия без цензура” не е плод на случайност, а кауза.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване