03/31/15 10:54
(http://pik.bg)

Закопчаха двама пияни младежи, заплашвали семейство

Закопчаха двама пияни младежи, заплашвали семейство

Двама мъже са задържани в полицейското управление в Шумен за грубо нарушаване на обществения ред, съобщиха от ОД на МВР-Шумен.

Вчера, малко след 00.00 часа чрез телефон 112 е получен сигнал, че неизвестени мъже правят опит да влязат в къща в село Струйно, блъскайки по входната врата. На място веднага е изпратен полицейски екип. Изяснено било, че минути преди това семейство, което живеело на ул.”Васил Коларов” се събудило от силни удари по входната врата на къщата им. Чули, че двама мъже крещят и отправят закани и заплахи към тях. Мъжът и жената дали описание на полицаите. Предприети са незабавни действия и при обход в селото са установени – 19-годишен с инициали С.С. от село Струйно и 23-годишен с инициали Е.С. от село Пресяк, обл. Търговище. 

При задържането им, двамата, във видимо нетрезво състояние, се държали агресивно и продължили да отправят заплахи за саморазправа. Образувано е досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 325 от НК. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване