04/01/15 13:11
(http://pik.bg)

Бареков разкри пред ПИК: Преди да се извини на г-н Борисов, лицето Цветан Василев да признае как ме молеше мои хора да участват в протестите срещу Пеевски!

Бареков разкри пред ПИК: Преди да се извини на г-н Борисов, лицето Цветан Василев да признае как ме молеше мои хора да участват в протестите срещу Пеевски!

"Хубаво е лицето Цветан Василев, преди да отиде да се извини на г-н Бойко Борисов, да признае истината, че лично той ме е молил и съветвал през 2013 г. моите симпатизанти да участват в протеста ДАНСwith me" в центъра на София. Аз твърдя най-отговорно, че основната маса протестиращи по време на тези протести бяха докарани на площада не от "Протестна мрежа", а от ГЕРБ, както казва Бойко Борисов. Другата голяма част беше от ББЦ", заяви сензационно пред ПИК Николай Бареков.

Лидерът на ББЦ разкри, че клоуните със затворническите дрехи (на снимката) са изработени от симпатизанти на неговата партия, а не от членовете на "Протестна мрежа".

"Нека "Протестна мрежа" да не си приписва заслуги със своите 100 човека, които докара на жълтите павета за протестите. "Протестна мрежа" и днес трябва да пали свещи на Делян Пеевски за това, че си намериха кауза, с която да легитимират своя политкръжок. Добре, че аз и г-н Борисов подкрепихме протестите", подчерта евродепутатът.

Бареков призова Борисов да разсекрети операция "Червеи", от която според него ще стане ясно, че са били следени структури на ББЦ, спортисти и студенти, които са присъствали на протестите срещу правителството на Орешарски.

"Ние не участвахме само по време на протестите от нощта на Белия автобус, защото тогава се плащаха безумни пари предимно на хора от футболните агитки, за да правят безредици срещу МВР. Ние не искахме да участваме в такива неща. Много млади хора от крайните квартали на София - "Люлин" и "Надежда" бяха на протестите. Не по-малко от 3000 симпатизанти са участвали в протестите", категоричен е политикът.

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване