04/02/15 21:17
(http://pik.bg)

Пребиха с бокс поета Николай Славов! Той: Не е девствената Хинкова (снимка)

Пребиха с бокс поета Николай Славов! Той: Не е девствената Хинкова (снимка)

Неизвестни засега хулигани пребиха коварно пловдивския поет Николай Славов. Това се вида днес в съда, където творецът дойде на поредното дело, заведено от колежката му Албена Хинкова, обидена че Ники се усъмнил в нейната девственост, пише "Марица".

Дамата иска от него 3 хил. лв., за да докаже своята непорочност.

В никакъв случай нападението над мен не е свързано с Албена, тя не е такъв човек, че да ми прати биячи. Смятам, че пострадах при опит за грабеж, заяви поетът Славов.

Как стана нападението

В неделя вечерта към 22,15 ч той се прибирал с велосипед по ул. „Ген. Данаил Николаев”. Улицата е осветена отляво и дясно, нищо притеснително. В района на ОУ „Петър Берон” две момчета изкочили на платното. „Тръгнаха да пресичат, аз намалих, за да им направя път, но като се изравниха с мен единият ме бутна, а другият мина отзад”, разказа Ники Славов. Паднал и тръгнал да се изправя. В този момент го сполетял силен удар в лицето. „Причерня ми, не се усетих, че ме нападат да ме обират, но изведнъж усетих, че ми дърпат колелото и инстинктивно с краката го стиснах”, обясни с болка пребитият поет. В този момет се задала кола, светнали фаровете и нападателите изчезнали.

Резултатът от побоя - аркада и 4 шева по лицето.

Славов веднага отишъл в Спешна Хирургия на Пешерско шосе. След като обработили раните му, медиците го посъветвали да подаде сигнал в полицията. „Отказах, не стига че ми беше зле, но и още два-три часа да стоя и да пиша обяснения. Освен това те не успяха да ме ограбят, портфейлът не ми липсва, колелото не успяха да ми вземат”, обясни Славов нежеланието си да се жалва пред органите на МВР.

Лекарите обаче му обяснили, че те са задължени да докладват в полицията за побоя. Хирургът, който го зашил смята, че тези тежки аркади не са от гол юмрук, а от мини бокс или тежък пръстен.

Днес стана ясно, че гинеколози от Университетска болница "Св. Георги" в Пловдив са отказали да се занимават с новата съдебна експертиза, която трябва да отговори на въпроса дали е била шита Албена Хинкова.

Хименопластиката се използва, за да се възстанови отнета девственост.

От УМБАЛ пратили писмо до съда, че поради голямата натовареност на медиците от АГ-отделението нямат възможност да направят експертизата.
Съдът е пратил подобно искане и до МБАЛ "Пловдив", но и оттам до днес няма отговор. Това стана една от причините днешното заседание на делото да се отложи, а самата Албена Хинкова не се яви. Поетесата Хинкова съди поета Николай Славов за думите: "Абе, моме! Ама ти не си мома..."

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване