04/19/15 09:10
(http://www.klassa.bg/)

Борисов се похвали с магнолиите си в Банкя: Любими са ми!

 Премиерът Бойко Борисов се включи в групата на селфитата. Министър-председателят се похвали със своите магнолии в къщата си в Банкя. Оказва се, че освен футболът и тенисът, цветята също са сред хобитата на лидера на ГЕРБ. Над снимката си във Фейсбук той написа: "Магнолиите ми в къщата ми в Банкя. Любими са ми". Мнозина направиха алюзия на фотосите с луксозния комплекс "Магнолия" в столичния квартал "Бояна", в който живееше Сергей Станишев преди да нахлуе брачния хомот на Моника. За разлика от лидера на ПЕС обаче Бойко Борисов реши да не крие своята магнолия и я сподели с избирателите си.

Избиратели на БСП още си спомнят ергенските години на Станишев, който се криеше като партизанин в скъпата си квартира на свой приятел, намираща се в тузарски комплекс, с романтичното име "Магнолия". Сега Борисов се хвали със своите магнолии, а за Станишев "Магнолия" се беше превърнала в крепост, която го пазеше от гражданите. Негови колеги дори не знаеха на кой етаж и от коя страна на комплекса живееше червеният вожд. Всяка сутрин той излизаше с различни бронирани коли с тъмни стъкла, осигурени от НСО. Единственият съсед, с когото тогава Станишев се виждаше и ходеше на гости пък беше Ахмед Догаон, чиито сараи са на метри от бившата ергенска квартира. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване