04/20/15 12:14
(http://pik.bg)

ЕНП ще застане зад кандидатура на Коалиция "Десните" за София

ЕНП ще застане зад кандидатура на Коалиция "Десните" за София

Изпълнителният съвет на Единна народна партия на свое заседание на 18 април 2015 г. взе решение за участие в предстоящите местни избори през есента като част от Коалиция "Десните".

ЕНП ще работи усилено Коалиция "Десните" да се регистрира във всички общини в България с ясното намерение на максимален брой места коалицията да издигне собствени кандидатури. "За нас от ЕНП е особено важно Коалиция "Десните" да има свой кандидат за кмет на София, районни кметове и листа за общински съветници", каза председателят на ЕНП Мария Капон. Във всички останали общини, където такива възможности липсват, ЕНП е готова да издигне свои или да подкрепи независими кандидатури с ясна управленска програма, базирана на десни политически принципи.

"Местната власт е онази бариера, която гражданите слагат пред безконтролните разпореждания на централната власт над живота на хората. Това са избраниците, които най-отблизо чуват и работят за решаване на проблемите", каза още Мария Капон. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване