04/20/15 21:23
(http://pik.bg)

Млад турчин буйства във фонтана пред общината в Пловдив, скъса пагона на полицай

Млад турчин буйства във фонтана пред общината в Пловдив, скъса пагона на полицай

Турски гражданин влезе във фонтана на общината в събота и събра любопитни минувачи като им подвикваше в събота вечерта. 29-годишният чужденец бил на заведение в града под тепетата. Излязъл и решил да се поразхлади във водата, но му станало приятно и не искал да излиза. Наблизо преминавал патрул на "Общинска охрана", който подал сигнал във Второ районно управление за нарушителя на обществения ред.

"Пръскаше и викаше, скачаше, а когато дойдоха на място полицаи, отказваше да излезе", разказали очевидци на дежурните във Второ районно управление, информира "Марица".

Служителите на реда се опитали да го измъкнат от фонтана, но турчинът упорито отказвал да изпълни разпорежданията. Накрая се хванал за единия от полицаите, дръпнал го за ръкава, след което скъсал пагона на униформата. За да предотвратят агресията на чужденеца, се намесили на други полицаи. Те успели да озаптят мокрия мъж, измъкнали го от водата и откарали във Второ районно управление.

Там е останал в ареста да преспи, за да може да се съвземе и даде показания за причините да скочи във водата. Предполага се, че е употребил алкохол, обясниха от полицията. Срещу турчина е образувано бързо полицейско производство в Районната прокуратура в Пловдив.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване