04/20/15 09:13
(http://pik.bg)

Студенти от британски университет ще почерпят опит в български фирми

Студенти от британски университет ще почерпят опит в български фирми

Студенти и преподаватели от университета "Кардиф Метрополитън" във Великобритания ще се запознаят с бизнес средата в България, като посетят местни компании, съобщават от Международния колеж в Добрич, по чиято покана е учебното пътуване на групата, информира БТА.

Висшето училище в Добрич, което обучава по бакалавърски и магистърски програми на английски език, е дългогодишен академичен партньор на британския университет.

Двайсетте студенти от факултета по бизнес и мениджмънт на "Кардиф Метрополитън" ще посетят през седмицата летище "Варна", фабрика за макарони в Добрич, голфкомплекс край Балчик, черноморския комплекс "Албена" и учебната туристическа агенция на колежа.

Младежите ще имат срещи с мениджърските екипи на дружествата и ще се запознаят със структурата, пазарите и стратегиите в развитието на фирмите, посочват от колежа. Чуждестранните студенти ще почерпят информация и на лекции по маркетинг, стратегически мениджмънт, финанси и предприемачество в колежа.


Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване