04/25/15 17:51
(http://www.klassa.bg/)

Екзекуторът на мотористи счупил крака на майка си преди гонките, заплашвал я системно с нож

 "Гледах само един клип, не исках повече да гледам. Благодаря на Господ, че няма жертви". Това заяви майката на престъпника с голфа, който се опита да убие мотористи и шофьори на пътя. 26-годишният младеж взел книжката си от първия път, от което бил безкрайно щастлив. "Баща му му помогна да си купи кола, от което беше безкрайно щастлив. никога не е карал бързо и винаги е спазвал правилата", разказа разстроената майка. 

Тя посетила Павлин в психиатрията в Благоевград заедно с дъщеря си и приятеля й. Четиримата не обелили и дума за постъпката на Деспотов, тъй като предварително били предупредени, че той е изключително разстроен и уплашен. 

Павлин помислил, че роднините му идват да го приберат и им споделил, че иска да си ходи от психиатрията. Преди няколко години той бил на лечение в болницата на 4-и километър в София за наркозависимост. Тогава момчето се изчистило от амфетамините, кокаина и тревата. от няколко месеца обаче отно започнал да става агресивен и затворен. Биел майка си и малко преди инцидентите на пътя й посегнал с нож и й счупил крака. Тя сменила патрона на семейното жилище и го изгонила. 

Деспотов бил чувствителен по характер, но под влиянието на дрогата бил способен да убие човек. Майката на Павлин се притеснява какво ще прави, когато го пуснат от лечебното заведение, тъй като бил способен да убие човек в момента. Мъжът няма работа, но преди е бил охрана в Бизнес парка в Младост, а през лятото - спасител в Приморско. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване