04/27/15 12:17
(http://pik.bg)

81-годишен шофьор загина при катастрофа в Плевен

81-годишен шофьор загина при катастрофа в Плевен

81-годишен шофьор е загинал при катастрофа в Плевен, разгирала се в петък, 24 април, съобщават днес от пресцентъра на ОД на МВР.

Инцидентът е станал около 18 часа. Починалият мъж, който е софиянец, е управлявал "Форд Торнео Конект" по булевард "Георги Кочев", когато е изгубил контрол, удрил е с лява гума разделителен остров. После е преминал през кръстовище, образувано от улица "Георги Бенковски" и булевард "Георги Кочев". Продължил е по булевард "Георги Кочев" и е удрил с предната си част задната част на паркиран автомобил "Фиат Брава". Във "Фиат Брава" на предна лява седалка е бил 64-годишен плевенчанин.

От своя страна  "Фиат Брава" удря с предната си част в задната част друг паркиран пред него "Фиат Браво", в който не е имало хора.

81-годишният е починал на място. Мъжът от "Фиат Брава" е изпробван за употреба на алкохол с техническо средство "Дрегер" и уредът е отчел отрицателен резултат. Уведомен е прокурор.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване