04/27/15 18:47
(http://pik.bg)

Изрод отрови бременно куче водач

Изрод отрови бременно куче водач

Изрод уби с бързодействаща отрова кучето Айра в столичния квартал "Редута". До няколко дни четириногото е трябвало да стане майка на кученца, които да бъдат обучени за водачи на слепи хора, пише столичен ежедневник.

"Що за жестоки хора са способни на това?! Дано "човекът", разхвърлил отровата, разбере, че е брутален убиец. Убиец не само на кучета, но и на хора. Убиец на надежда, разрушител на съдби, изрод, гад, гадина, нечовек, звяр, жесток и брутален", написаха във Фейсбук приятели на стопаните на отровената Айра.

На същия ден точно преди година собственичката на кучето загубила и сина си. "Какво промени Айра, откакто влезе в живота ми? Не чувам сирени на линейки в главата си. Бързам след работа, за да се разходим. Не вървя безцелно и сама по улиците в квартала. Изпълних желанието на сина си да се грижим за куче от "Очи на четири лапи", разказва съкрушената майка и стопанка на животното.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване