04/27/15 13:50
(http://pik.bg)

ПФ с три срещи утре в парламента

ПФ с три срещи утре в парламента

Утре, 28 април 2015 г. (вторник), ръководството и народни представители от ПГ на „Патриотичен фронт” ще проведат три срещи в сградата на Народното събрание.

От 14.30 ч. в зала „Запад” на парламента ще се проведе среща с финансови експерти, сред които: Стоян Мавродиев – председател на КФН Емил Хърсев, Григор Ивазов. Ще бъдат дискутирани темите, свързани с рисковете пред българската банкова система и страната, както и въпросите, свързани със стратегията за политика на българската банкова система. В 16.00 ч. в Народното събрание е началото на срещата на ръководството и народни представители от ПГ на Патриотичен фронт с представители на Българската стопанска камара, Асоциацията на индустриалния капитал, представители на Съюз на юрисконсултите и Съюз на счетоводителите.

Те ще изложат пред народните представители своето мнение и аргументи по внесен за разглеждане в парламента Законопроект за адвокатурата. За 17.00 ч. в сградата на парламента е насрочена срещата на народните представители от ПГ на Патриотичен фронт с Главния прокурор, тема на срещата са предлаганите промени в конституцията. След срещите представителите на медиите, които се интересуват от темите, ще имат възможност да получат обобщение или коментари от участниците.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване