04/27/15 17:49
(http://pik.bg)

Реорганизират трафика към "Кулата"

Реорганизират трафика към "Кулата"

Областният управител на Благоевград Бисер Михайлов разпореди спешни мерки за оптимизация на пътния трафик в района на петричкото село Кулата.

Той бе сезиран днес, че в участъка, който е част от пътя към Гърция, движението на превозни средства е затруднено, както към южната ни съседка, така и по главен път Е-79.

Михайлов е провел разговор с директора на Агенция "Пътна инфраструктура" Лазар Лазаров за предприемане на неотложни действия. Губернаторът се срещнал и с директора на митница "Югозападна", с началника на Граничното полицейско управление в Петрич, както и с представители на "Пътна полиция".

Товарните автомобили да бъдат изведени от село Кулата и да бъдат разположени на неизползваемия участък в момента на Е-79, където да изчакват реда за преминаване през ГКПП-Кулата, като за целта се създаде незабавна организация от КАТ Пътна полиция и ГПУ, е решено след намесата на областния управител.

По този начин ще се осигури свободното и нормално преминаване на леките автомобили и автобуси в посока Р. Гърция, както и ще се нормализира обстановката от създаденото неудобство за жителите на село Кулата.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване