04/28/15 17:10
(http://pik.bg)

Атанасова: За КТБ не се говори в доклада на ДАНС

Атанасова: За КТБ не се говори в доклада на ДАНС

Представиха ни доклада, който оценява дейността на ДАНС за 2013г. и който не е внесен в Народното събрание от Министерския съвет, както стана ясно. В него няма данни по отношение на Корпоративна търговска банка.

Това каза председателят на временната анкетна комисия за КТБ Десислава Атанасова. "В доклада на ДАНС за КТБ не се говори. Обсъжда се финансовата и банковата стабилност на държавата, така, както изисква докладът за дейността на държавната агенция. Предвидени са мерки, обсъждани са предизвикателства и е обсъждана цялата дейност на агенцията по отношение на финансовата сигурност и стабилност, както и банкова такава", заяви Атанасова.

По време на закритото заседание на комисията за КТБ, депутатите са се запознали в резюме с докладите на трите одиторски компании, които са им предоставени от прокуратурата, както и с доклада на комисията за надзор над независимите одитори.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване