04/28/15 20:13
(http://www.klassa.bg/)

Енергийна ефективност за организаторите на музикални събития

 Фокусът на този двудневен курс ще падне върху схеми за управление на енергия и енергийни обследвания за музикални клубове, включително въведение в структурата енергийното производство, представяне на енергийно-ефективно оборудване за музикални събития и анализ на структурни мерки - ще бъдат разгледани и възможни модели за финансиране на клубове.

Клуб * MIXTAPE 5 * в София, който е едно, от най-популярните места за нощен живот, разположен в сърцето на града, ще добави собствения си контекст и опит. С това ще се присъедини към хиляди европейски клубове и зали, които прилагат енергийно ефективни мерки в работата си.

Клубът ще бъде енергийно обследван и ще бъдат определени мерки, с чиято помощ клубът ще намали разходите си на енергия в рамките на кратко време . Някои от тези мерки са прости и клубът вече ги изпълнява! Регулиране на температурата на техните хладилници, както и енергийно ефективно осветление са част от тях. EE Music ще предложи и други мерки, за които са необходими обучение и менторство.

Това ще се случи на 29 април, сряда, но преди това – обучението ще започне на 28 април, в офиса на агенция Юнайтед Партнърс. Всички присъстващи ще бъдат запознати с насоките за добри практики, предлагани от EE MUSIC, и калкулатора за изчисляване на въглеродни емисии IG Tools на EE MUSIC. Той представлява набор от безплатни и лесни за мерки, подходящи за  измерване на потреблението на енергия на участниците в творческите индустрии. Участниците двудневния курс ще получат практически знания за новия разширяващ се пазар за управление на енергията на клубове и места за организиране на събития. Обучението е безплатно, участниците в него ще получат сертификати.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване