04/28/15 16:07
(http://pik.bg)

Конкурс за детегледачи в Казанлък

Конкурс за детегледачи в Казанлък

Стартира конкурс за избор на социални терапевти-детегледачи в социалните услуги, които се предоставят по проект "Разкриване на резидентен тип социални услуги в гр. Казанлък".

Проектът на Община Казанлък е финансиран от Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси" 2007-2013. Изпълнението му е част от прилагането на националната политика за извеждане на децата/младежите, в това число такива с увреждания, настанени в специализирани институции за деца и младежи. Услугите, които се разкриват в рамките на проекта са нови и целят замяна на институционалната грижа с такава близка до семейната среда в общността. До момента в гр.Казанлък са разкрити два Центъра за настаняване от семеен тип (ЦНСТ) и едно Защитено жилище.

Предстои разкриването на още един Центъра за настаняване от семеен тип. Настоящия конкурс ще протече на два етапа – подбор по документи и събеседване. Първият етап от подбора за Социални терапевти-детегледачи стартира на 28.04.2015 г. с подаване на документи за участие. Краен срок за подаване на документи е 13.05.15 г. включително.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване