04/28/15 15:13
(http://pik.bg)

Скандал в БНТ. Спряха днешното участие на Мария Календерска в „Още от деня”

Скандал в БНТ. Спряха днешното участие на Мария Календерска в „Още от деня”
Супер скандал се е развихрил в БНТ по време на обедната оперативка в държавната телевизия. Шефът на новините Даниел Чипев е отменил участието на шефа на Контролния съвет на ББЦ Мария Календерска, което трябваше да се излъчи на живо днес в предаването „Още от деня” с водещ Димитър Цонев.

По повод участието на Календерска и до момента в сайта на БНТ стои анкета с въпрос „Да остане ли партията на Бареков без субсидия”. До момента 75 % от гласувалите са посочили, че партийната субсидия на ББЦ не бива да бъде отнемана.

Поводът за гостуването на Календерска е действията на Сметна палата и Министерство на финансите, които поставят „България без цензура” сред партиите, които не са подали всички финансови документи в срок, въпреки че от ББЦ категорично отричат тази санкция.

Освен от отнемане на субсидията, партията на Бареков е заплашена и от отнемане на възможността да участва на всякакви видове избори, заради изискване в Изборния кодекс.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване