04/28/15 19:21
(http://www.klassa.bg/)

Специалният сезон „Бързи и шумни: Театър на разрушението” споделя със зрителите най-удивителните и смешни видеоклипове

 Поредицата „Бързи и шумни” отново ще нагорещи ефира на Discovery Channel със специален сезон, посветен на най-забавните и удивителни клипове от цял свят, избрани лично от водещите на поредицата, Ричард Роулинс и Аарън Кауфман. Те ще преустановят работата си, за да направят уникална селекция от видео клипове с участието на любители на високите скорости. Към тях в студиото ще се присъединят членове на екипа от „Gas Monkey“, както и необикновени гости - участници от самите видеа. Специалният сезон „Бързи и шумни: Театър на разрушението” стартира на 2-ри май, събота, от 22:00 ч. по Discovery Channel.

Клиповете включват австралийска каскадьорка, която прави неуспешна 9-метрова каскада с мотора си, както и хора, които демонстрират как да не се пали голям огън в гората. Освен това ще видите най-неуспешния крадец на автомобили в света, напълно разрушена автомивка и камион, който отказва да остане паркиран. В епизодите на „Бързи и шумни: Театър на разрушението” към Ричард Роулингс се присъединяват приятелите му „Биг Шег” и Чък, за да представят едни от най-популярните видео клипове в света. Своеобразният театър на разрушението включва сцени на автомобили, които се забиват в магазини, сблъсък между влак и ван и катастрофа на мотоциклет с неустановена причина.

Ричард Ролингс, един от водещите на „Бързи и шумни”, е от Тексас, САЩ. Той от малък следва стъпките на баща си и развива страст към автомобилите, докато сглобява колите и представя творбите си заедно с баща си. Ричард купува първата си кола, когато е 14-годишен: зелен „Mercury Cometот 74-та. Механикът споделя, че определя работата си в миналото като начин, който му осигурява средства, за да си купува коли. Ричард няколко пъти е променял попрището си, за да задоволи страстта си към автомобилите. Още преди да навърши 21 години е бил пожарникар, полицай и парамедик. В последствие напуска работата си, за да започне собствен бизнес, като създава рекламна и печатна агенция от нулата. По-късно Ричард я продава, за да спонсорира следващото си начинание: "Gas Monkey Garage" - световно известен магазин за ретро автомобили, който произвежда и доставя коли на хора от цял свят. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване