04/28/15 16:50
(http://pik.bg)

Спипаха наркодилъри в Лом

Спипаха наркодилъри в Лом

Служители на полицията в Лом засякоха наркодилъри след получен сигнал за лица, превозващи наркотични вещества. В резултат на проведените оперативно-издирвателни мероприятия на път ІІ-81, в района на с. Пишурка, община Медковец, полицаите спрели за проверка лек автомобил "Фолксваген Поло" с монтанска регистрация, собственост на 20-годишния М.Я. от гр. Лом, но управляван от криминално проявения Д.М./20 г./ от същия град. В автомобила са пътували - М.Х./24 г./ криминално проявен и осъждан и Р.П./31 г./, криминално проявен, и двамата от крайдунавския град.

При извършеното претърсване на автомобила след демонтиране на пластмасова декоративна кора под жабката, в обособен тайник са намерени 2 полиетиленови плика, съдържащи суха зелена листна маса, с общо тегло 1345 грама, която при направения полеви тест е реагирала на канабис. Тримата са доведени в РУ МВР Лом, където са дали подробни обяснения. По случая е образувано досъдебно производство в РУ МВР Лом.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване