04/28/15 05:42
(http://www.klassa.bg/)

Фондът на Оман съди България заради КТБ

 Оманският фонд, който е сред акционерите в обявената в несъстоятелност Корпоративна търговска банка (КТБ), вече е завел дело срещу България за 700 млн. евро в европейските институции. Това съобщи в студиото на "Добро утро, България!" по TV7 адвокат Константин Симеонов, който защитава интересите на банкера Цветан Василев.

Той обясни, че Василев е получил нова заплаха за живота си. "Опасностите за Цветан Василев не са престанали. Заплахите за живота му не са намели, продължава да се случва това", каза Симеонов и добави, че става въпрос за заплахи от преди 20 дни.

Той отказа да разкрие повече подробности, за да не попречи на сръбското разследване. Но призна, че от "тези хора" може да се очаква всичко.

"Клипът с дуетното изпълнение на Цветан Василев и Иван Искров на песента "Моме, Калино" беше закъснял подарък за рождения ден на г-н Искров. Неговото желание беше за рождения си ден да бъде освободен от длъжността, която заема, и с това му напомнихме, че има такова желание", каза още Симеонов.

Видеото е заснето три-четири месеца, преди да започне атаката срещу КТБ с активното участие на управителя на БНБ Иван Искров. Той не е единственият заснет на клип, но дали ще има още разпространени видеа на Василев с други хора, зависи изцяло от Василев.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване