05/06/15 19:35
(http://www.klassa.bg/)

Българките жени са деветите най-секси в света

 Поредно признание за прелестите на българските жени! Те попадат на девето място в класацията за най-секси жените в света. Това съобщи реномираното онлайн издание "Хъфингтън пост", което публикува данни от ново изследване на сайта за запознанства "МисТравел".

За това доколко меродавно е проучването е показателен броят на анкетираните. А той е доста внушителен - 110 000 американци, търсещи сърдечна половинка без да робуват на рамките на националните граници.

На въпроса "кои са най-секси" при мъжете печелят ирландците (българските мачовци липсват от топ 10), а при жените изненадващо на първо място са арменките.

По този повод "Хъфингтън пост" спекулира, че основната причина затова вероятно е уникалният релеф на природните форми на актрисата Ким Кардашиян. Според изданието тя се е превърнала в жива реклама на родината на родителите си и страшно много американци са склонни да търсят нещо подобно в задкавказката република.

Преди година в същото допитване първото място при жените е било за бразилките, а при мъжете - за австралийците.

Ето я пълната класация:

Най-секси жени в света

1 Армения

2 Барбадос

3 САЩ

4 Колумбия

5 Великобритания

6 Австралия

7 Бразилия

8 Филипини

9 България

10 Ливан

 

Най-секси мъже в света

1 Ирландия

2 Австралия

3 Пакистан

4 САЩ

5 Англия

6 Шотландия

7 Италия

8 Нигерия

9 Дания

10 Испания

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване