05/06/15 08:31
(http://www.klassa.bg/)

Путин се гласи за четвърти мандат

 Владимир Путин, който е на половината на третия си мандат като държавен глава, е в добра форма, тъй като кризата и външнополитическия натиск срещу Русия изискват от него колосална съсредоточеност и голяма активност. Неговият рейтинг едва ли ще спадне в близко време, но все пак липсата на кадрова динамика във властта и представянето на новата икономическа програма за развитие от руския лидер изискват решения, смятат експерти, пише РИА ”Новости”.

 

Политолозите не изключват вероятността Путин да се кандидатира за нов мандат през 2018 г., тъй като сигнали в този смисъл вече прозвучават както от страна на самия президент, така и на неговото обкръжение. Според последни данни от социологическо проучване броят на руснаците, които биха гласували за Путин на президентските избори, достигна 76%.

 

Освен това руският президент зае първо място по рейтинг на най-влиятелните хора на планетата по версията на читателите на сп. ”Тайм”.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване