05/06/15 12:34
(http://pik.bg)

Ямбол отбеляза Деня на храбростта

Ямбол отбеляза Деня на храбростта

Кметът на община Ямбол Георги Славов поздрави ямболските военнослужещи по повод Деня на храбростта и празника на Българската армия - 6 май. Празникът бе отбелязан с тържествен ритуал за издигане на националното знаме и молебен за здраве, отслужен от архиерейския наместник отец Панайот Чакъров. В церемонията, която се проведе в градския парк, пред спортна зала "Диана", участва представителна рота на Ямболския гарнизон, съобщиха от общината. В празничното си приветствие кметът на Ямбол подчерта, че дни като този ни дават повод да върнем спомена за българската бойна слава, за българската храброст, издръжливост и военно майсторство, а героичните победи на нашите воини ни изпълват със самочувствие и национална гордост.

Той поздрави военнослужещите за високия професионализъм и отдаденост в служба на Родината и им благодари за тяхната обществена ангажираност. Церемонията завърши с тържествен марш на представителните блокове от ямболския гарнизон.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване