05/22/15 04:57
(http://www.klassa.bg/)

Samsung ще представи Galaxy Note 5 още през юли

 Samsung най-вероятно ще представи новото поколение на фагманския си фаблет по-рано от очакваното. Обикновено южнокорейската компания анонсира Galaxy Note в началото на септември преди или по време на берлинското изложение IFA. Тази година обаче това може да се случи още през юли. Причината е желанието на Samsung да покаже новия Galaxy Note 5 доста по-рано от основния си конкурент Apple. Успешният старт на iPhone 6 и iPhone 6 Plus оказа негативно влияние върху продажбите на Note 4 и корейците искат да избегнат същата съдба, когато S-моделите на американската компания бъдат представени през септември.

 

Що се касае до характеристиките на Galaxy Note 5, очаква се стандартната версия на фаблета да има 5,89-инчов дисплей, а Edge-моделът – 5,78-инча. И в двата случая екранът ще е 2160x3840 пиксела. Корпусът ще е с дебелина 7,9 мм, което е с 0,6 мм по-малко от Note 4. Гърбат ще е от стъкло, както при Galaxy S6. Капацитетът на акумулатора ще се увеличи от 3220 до 4100 mAh.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване