05/22/15 18:20
(http://pik.bg)

Бивш транспортен министър: Връщането на мобилните камери е правилен ход

Бивш транспортен министър: Връщането на мобилните камери е правилен ход

Връщането на мобилните камери е много добър и правилен ход,  казва Милчо Ковачев, бивш министър на транспорта в периода 17 октомври 1994 г. – 25 януари 1995 година, предаде "Фокус". „Камерите са един дисциплиниращ фактор, затова е нормално всеки един да бъде притеснен от тяхното завръщане”, каза Ковачев. По думите му, ако досега сме проявявали известен толеранс по отношение на скоростта, то сега това трябва да се отпадне. Попитан, дали има някакви нарушения Милчо Ковачев каза: „Имам някакви дребни нарушения. Това ограничение на скоростта, от 50 км/ч - трудно се поддържа в тази динамика на движението. Но не се притеснявам.”

Ковачев допълни, че никога не си е позволявал да превишава скоростта и коментира, че той е бивш автомобилен състезател и като такъв го учудва фактът, когато някой си позволи да кара с безумна скорост, при тези условия. „Това е абсурд – нито знае какво да направи с колата, ако не се случи, нито каквото и да е било. За мен лично, в този момент – този водач е изгубил разсъдъкът си”, каза Ковачев. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване