05/22/15 16:40
(http://pik.bg)

Бургаската абитуриентка избягала от любов! Не искала да вижда родителите си

Бургаската абитуриентка избягала от любов! Не искала да вижда родителите си

18-годишната абитуриентка от Бургас Рауда, която беше в неизвестност от 15 май,  не е била отвличана, няма данни за насилие, упражнено над нея. Момичето бе намерено и върнато снощи на родителите му. Това заяви комисар Калоян Калоянов, шеф на ОД на МВР.

Рауда Кханса е от ливански произход, повече от 15 години живее със семейството си у нас. След скандал с майка си, тя избягала и дни наред не се обаждала на никого. След като разбрала, че я търсят с полиция, написала есемес на приятелката си Димитра - че е добре и че е в България. Това станало вчера следобед. Полицията я задържа пред Мол Плаза в Бургас около 19,30 часа, за което Флагман съобщи пръв.

Според първоначални данни, красивата абитуриентка имала връзка с младеж, а семейството и не одобрявало да излиза с него. Тя и приятелят й се свързали с полицаите от Второ РУП и момичето дало показания, че не е похитено, но не желае да се прибере у дома.


Днес в редакцията на Флагман.бг се обади бащата Али Кханса - в нервно разстройство и със заплахи към репортерския ни екип. Той отказа подробности за това дали абитуриентката си е у дома. Според "Труд" тя е отказала да се върне.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване