05/22/15 12:17
(http://pik.bg)

Мотоциклетист е в кома след катастрофа в Койнаре

Мотоциклетист е в кома след катастрофа в Койнаре

48-годишен мотоциклетист е в кома след като е пострадал тежко при катастрофа, разиграла се в центъра на град Койнаре снощи около 19 часа. Това съобщиха днес от пресцентъра на ОД на МВР-Плевен.

Сигнал за тежкия инцидент, станал на ул. „М.Симеонов“ в Койнаре, е постъпил в РУМВР – Червен бряг. Произшествието е запазено от полицейски екип и при огледа е установено, че мотопед "Соник", без регисрационни табели, управляван от 48-годишен местен жител, е излязъл вляво на платното по посока на движението си и се е блъснал в метална тръба на указателна табела. В следствие на падането водачът е ударил главата си в земята. Той е бил без предпазна каска. Транпортиран е от екип на ФСМП –Червен бряг и настанен в "Спешно отделение" при МБАЛ-Плевен в кома и с опасност за живота.

Проверка изяснила, че мъжът е неправоспособен. Взета му е кръвна проба. Уведомен е прокурор в Районна прокуратура – Червен бряг. Образувано е досъдебно производство./topnovini.bg

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване