05/22/15 04:37
(http://radiomilena.com/)

Тони Димитрова с награда на БГ Радио

“Щастлива съм да получа наградата на БГ Радио пред моята любима бургаска публика”, каза Тони Димитрова. В събота на сцената в Летния театър тя ще получи приз “Ана Мария Тонкова” за БГ Вдъхновение.
За първи път церемонията по връчване на тези престижни музикални награди ще има две сцени – една в Благоевград и една в Бургас. Музикалното събитие ще се проведе на 23 май, а Нова ТВ ще излъчи запис на следващия ден – 24 май, празник на славянската писменост и култура.
Жителите и гостите на град Бургас ще имат възможност да станат част от най-голямото музикално събитие в страната с един концерт на Тони Димитрова и приятели – Стефан Диомов, „Петте сезона”, Искрен Пецов, група G.R.A.S., Росен Сеновски и Иван Ченов. На сцената ще бъдат и любими водещи от БГ Радио
Финалистите ще бъдат избрани изцяло от слушателите на радиото.До 22 май на сайта на БГ Радио се провежда и вторият етап от гласуването за Годишни Музикални Награди 2015, което ще определи победителите във всяка една от деветте категории.

Публикувана на 05/22/15 04:37 http://feedproxy.google.com/~r/Radiomilenacom/~3/hCGLVtWsWsw/

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване