05/22/15 22:15
(http://pik.bg)

Шоу в "Панорама": Кунева и Нинова в яростен "съдебен" спор! Водещият Василев се видя в чудо

Шоу в "Панорама": Кунева и Нинова в яростен "съдебен" спор! Водещият Василев се видя в чудо

Гуша за гуша се хванаха в ефир вицепремиерът Меглена Кунева и депутатката от БСП Корнелия Нинова. Спорът се заформи заради съдебната реформа, а арената бе тазвечершното предаване "Панорама" по БНТ. 

"Ние сме длъжни да повишим доверието в институциите. Нашето управление трябва да направи това", каза Меглена Кунева, намесвайки се в интервюто на водещия на предаването Бойко Василев с Корнелия Нинова.

"А промяната в съдебната система не може да върне доверието в институциите. Хората искат бърз процес. А не нещо написано на книга", контрира Нинова, повишавайки тон.

Според нея прокуратурата не вярва в готвената съдебна реформа.

"Така ли?! Недейте да говорите такива неверни неща. Точно прокуратурата ни вярва. Недейте да говорите така", каза Меглена Кунева, вече явно изпускайки нервите си. 

"Разбрах ви. Разбрах", повтаряше водещият Бойко Василев, но въпреки това не успяваше да усмири двете дами. 

А Корнелия Нинова атакува Кунева с данни за увеличилата се социална несправедливост в общестовто.

"Бедните българи скочиха два пъти от началото на управлението на новия кабинет. Не сме можели да наречем хората, живеещи с 340 лв.?! А прагът на бедността е 600 лв. 1 млн. българи живеят с 340 лв. на месец", каза Нинова. Кунева обаче не беше съгласна с тезата, че хората не могат да живеят с минимална работна заплата на месец. 

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване