05/23/15 17:17
(http://www.klassa.bg/)

Бареков горд: От Костинброд тръгна политическата ми кариера

 Няма да коментирам анонимници. Никой не е напуснал. Това лице беше освободен, предпочел е да отиде на заплата при Ковачки, заяви евродепутатът и лидер на ББЦ Николай Бареков в интервю за предаването "Комбина"по Нова телевизия, отговаряйки на въпроса за "кървавото" писмо на вече бившия областен лидер на партията Янко Янков.

Днес на Националния съвет на партията всички наши членове от Стара Загора бяха там, говорихме за местни избори, имаме първите номинации за кметове. Бях избран за председател на предизборния щаб на ББЦ.

"Съжалявам, че днес нямаше камера на Нова телевизия, за да видите 300 души от цялата страна на разширеното заседание на партията",  изброи пилците Бареков.

"Мария беше на протестите на "Протестна мрежа", но ние сме демократична партия и демократично семейство", отговори той на въпроса вярно ли е, че Мария Календерска е ходила на протестите им. "Тя е чист човек, прекалено е млада, но не и наивна", допълни той.

За Костинбродската афера Бареков заяви, че на практика от нея е тръгнала политическата му кариера. "Имах информация тогава. Костинброд не е режисиран, той е самата действителност", беше категоричен Бареков.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване