05/23/15 06:41
(http://www.klassa.bg/)

Малолетни жрици превземат вечния град

 При масирана акция на полицията в Рим с кодово название “Meeting point” бе разбита нелегална организация за детска проституция,  действаща  в района на централната гара на Вечния град. Арестувани са осем постоянни клиенти на малките жрици – момичета и момчета на възраст от 13 до 17 години най-вече от ромски произход. Сред задържаните е известен енорийски свещеник от сателитното на Рим крайморско градче Фиумичино, като в клисарницата на храма му униформените открили истинска порнографска видеотека. Трима пък от закопчаните са дърти мераклии за нежна плът съответно на 80, 79 и 73 години,  най-възрастният от които е бил сгащен „на калъп” с момченце. Според изтеклата от полицията информация тартор на разкритата мрежа за

 

детска проституция

 

е бивш католически свещеник, който преди няколко години захвърлил расото и се отдал изцяло на педофилските си страсти.

 

Любопитното е, че алъш-веришът с детска плът се вихрил повече от година под носа на представителите на силите на реда и по-точно срещу управлението на Транспортната полиция. Там са ескалаторите на гаровия изход към известната улица „Джолити” и малолетните жрици от двата пола обикаляли все около тях. Най-често клиентите спазарявали обекта на ласките им на площадката пред подвижните стълби, като цената на еднократен „сеанс” била между 10 и 50 евро. Най-евтина била оралната любов, която често била консумирана дори под самите ескалатори или в близките тоалетни. Повече пари струвало заиграването с малките проститутки от двата пола  в някои от долнопробните хотели в района или по домовете на клиентите. До един те били мъже над средната възраст, някои от които имали престижни професии и  разполагали с  много пари позволяващи им да вкарват в леглото си по няколко „жрици” наведнъж. Но именно тези похотливковци, повели към хотел или частен дом цял отбор малки мургавелковци, стреснали дежурните гарови полицаи и началниците им на бърза ръка спретнали операцията „Meeting Point”.

 

Според италианските медии разбитата мрежа за детска проституция е ново доказателство на твърденията за процъфтяването напоследък в Рим на алъш-вериша с много нежна плът. Неотдавна жесток скандал се развихри в баровския квартал „Париоли”, където находчиви сводници бяха развъртели доходоносен бизнес благодарение на дашни ученички на по 14 и 15 години. Тогава сред клиентите им се оказа съпругът на знойната евродепутатка и внучката на фашисткия водач Бенито Мусолини – Алесандра Мусолини. Съответно забежката на половинката й по малолетните жрици му струваше раздялата с брачното ложе.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване