05/24/15 18:24
(http://pik.bg)

Валери Симеонов: Хората имат правото да искат изселването на незаконно живеещите цигани в Гърмен

Валери Симеонов: Хората имат правото да искат изселването на незаконно живеещите цигани в Гърмен

Хората имат пълното основание да искат изселването на незаконно живеещите цигани. Това каза председателят на ПГ на „Патриотичния фронт” Валери Симеонов във връзка с етническото напрежение в гърменското село Марчево след възникналия снощи побой между българи и роми и след блокадите на населението от Гърмен и съседните села, които поискаха изселването на незаконно живеещите роми, информира "Фокус".

„В този случай обаче трябва да се приложи разум и да не бъде масово, защото между циганите има и немалко такива, които признават законите, работят, отглеждат си децата, образоват ги, обличат ги. Самите те са съвестни граждани и плащат данъци. Те трябва да бъдат отделени от тези, които развращават и покваряват тяхното поколение. Говоря за една група цигани, на които държавата трябва да подаде ръка и общините също”, обясни Симеонов. По думите му, те трябва да бъдат отделени на принципа на законност на постройки. 

„Към другата група цигани законът трябва да бъде приложен с цялата му желязна сила. Законът трябва да бъде приложен с цялата си жестокост и безкомпромисност. Към тип изроди трябва да се постъпва жестоко, те трябва да бъдат задържани, осъждани по бързата процедура и да бъдат вкарвани в трудови лагери, за да се научат, че това общество не им е длъжно, а те са му длъжни”, подчерта Симеонов.

Той уточни, че това се отнася не само за ромите, но и за всички, които нарушават закона и ползват привилегии в резултат на своя етнос и различие от масата на българския народ. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване