05/24/15 07:05
(http://www.klassa.bg/)

Палачът на родителите си искал да отрови майка си, съсякал ги пред сина си

 Преди да съсече с брадва родителите си, 33-годишният Валентин Адамов напръскал дома им с инсектицида Мухозол.

До трагедията в поморийското село Горица се стигнало, след като вчера около 20 часа мъжът, по прякор Сандо, разбрал, че баща му Паиско е подал жалба срещу него и помислил, че родителите му искат да го пратят принудително на лечение в Центъра за психично здраве.

Влетял в къщата на майка си и баща си, където бил и 7-годишният му син Красимир, разказва Флагман.

Бащата се намесил да спаси съпругата си. Изходът бил фатален и за двамата

Искал да отрови майка си Анета, която била инвалид и прикована в количка. В този момент обаче се намесил бащата, който извадил жената от къщата. Това още повече вбесило Валентин, който грабнал брадвата и с цялата си сила я стоварвал върху родителите си на улицата. Удрял жестоко, така че родителите му да не могат да викат.

Всичко станало пред очите на 7-годишния Красимир. След кървавия ад, на който станало свидетел, момченцето е отведено при роднини в съседно село, не се знае къде е майка му.

Съселяните на Сандо твърдят, че имал списък с десетина души за убиване

Жителите на Горица са в шок и са категорични, че не искат повече Сандо да се връща в селото. Той плашел и друг път местните хора. Те коментират, че носел в себе си списък на още 10 души, които се заканвал да убие. Майката на убитата Анета припаднала в дома на дъщеря си.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване